teren sport oituz
  • 12/05/2019
  • 12:00
  • Fosta Unitate Militara

Autoritatile locale din comuna Lumina se pregatesc sa inaugurezeze terenul de sport din comuna Lumina, situat pe strada Morii nr. 79, fosta Unitate Militara.

Investitia face parte dintr-un proiect al autoritatilor locale de construire a unor terenuri de sport in comuna Lumina si in satul Oituz.

Noile terenuri sportive vor avea gazon sintetic şi nocturnă, vor fi multifuncţionale, iar pe acestea se vor putea practica sporturi precum fotbal, tenis sau volei. De asemenea, terenurile vor fi împrejmuite cu garduri şi plase înalte.

„Sunt foarte mulţi tineri în comună care vor să facă mişcare, să facă sport şi este de datoria noastră să le facilităm accesul la astfel de activităţi. Terenul din Lumina va fi construit la Unitatea Militară, lângă Centrul de Tineret, iar cel din Oituz va fi amplasat în spatele şcolii şi a grădiniţei“, a mai spus primarul.

Costurile pentru construirea şi amenajarea unui teren ajung la 195.000 lei, iar sumele vor fi alocate de la bugetul local. Terenurile vor fi gata până la sfârşitul acestui an, conform declaratiilor primarului Ioan Roman.

Cu ocazia taierii panglicii terenului de sport din localitatea Lumina, ce va avea loc duminica, 12 mai 2019, incepand cu ora 12, se va tine o ceremonie religioasa urmand sa aiba loc si un meci demonstrativ de fotbal.

There are no comments yet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?