• 12/05/2018
  • 11:00
  • Primaria Comunei Lumina

Primaria si Consiliul Local Lumina continua traditia organizand si in acest an Zilele Comunei Lumina, editia a XI -a.

Evenimentul isi propune in fiecare an sa adune laolalta toti locuitorii comunei, oferind activitati dedicate copiilor, tinerilor dar si batranilor. O ocazie minunata de a participa la un spectacol ce va aduce pe scena din centrul localitatii ansambluri de dansuri si interpreti de muzica populara si usoara.

Pe scena vor urca prescolari de la Gradinita Luminita, elevi ai Scolii gimnaziale din Lumina, tineri talentati din localitatea Lumina si Oituz. Ansamblurile de dansuri folclorice Luminite Dobrogene, Dobrogeanca, Armanamea, trupa de balet Star Dance Lumina, trupa de dans modern Dance World Studio si ansambluri de dansuri tataresti vor fi si ele prezente pe scena. De asemenea spectatorii vor asista si la o demonstratie de karate.

Pe lista artistilor invitati in acest la Zilele Comunei Lumina sa incante spectatorii se afla Maria Dragomiroiu, Ionut Galani, Rodica Nicoleta Stoian, Vivi Petcu, Hari Gromosteanu si Ionut Ciujdea. Spectacolul va fi prezentat de Ionut Dulgheriu.

Cu ocazia Zilei Comunei Lumina, in aceasta perioada vor fi organizate si o serie de evenimente sportive:
– Cupa Comunei Lumina la Tenis de masa, 9-10 mai 2018;
– Cupa Comunei Lumina la fotbal tineret, 10-11 mai 2018;
– Crosul primaverii, 12 mai 2108, orele 10.
– Lupte tararesti, kures – 12 mai 2018.

Sambata, 12 mai 2018, vor fi premiati castigatorii acestor evenimente sportive si vor fi onorate de asemenea si cuplurile ce aniverseaza 50 de ani de casatorie.

La finalul evenimentului, ce se va desfasura intre orele 11 si 22 in centrul localitatii Lumina, spectatorii prezenti vor putea sa asiste la un spectaculos foc de artificii.

 

Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns