Primaria si Consiliul Local al Comunei Lumina va invita sa luati parte la Sarbatoarea Zilelor Comunei Lumina ce va avea loc in zilele de 10 si 11 Mai 2014.

Festivitatile ce vor avea loc in centrul Comunei Lumina vor aduce, ca si anii precedenti, activitati sportive, recreative si de distractie dar si un spectacol de muzica populara al carui amfitrion va fi Mirela Pana si care ii va invita pe scena pe urmatorii:

SAMBATA – 10 Mai : Fanfara RAJA, Ansamblul Luminite Dobrogene, Ansamblul Romancuta, Formatia de Dans Sportiv IN DANCE, Kiri Band, Stefania Rares, Ionut Petreaca, Ansamblul Cansu  Techirghiol, Ion Amititeloaie, Ansamblul Dobrogeanca Ovidiu, Mariana Edulescu, Ansamblul Pandelasu – Prodan, Ionut Galani si Asteria.

Duminica – 11 Mai: Grupul Luminitele – Lumina, Grupul Mugurasii – Ovidiu, Ansamblul Dobrogeanca – Ovidiu, Ansamblul Armanamea, Sorin Suteu, Cabaret Unique si Mirela Pana, Grupul Dance to the Beat – Lumina, Ion Dragan, Nicu Mata, Fundatia Fantasio, Grupul Audeo – Cernavoda, Kiri Band, Cozma Band.

Sambata intre orele 8:30 si 10:30 va fi organizat Crosul Primaverii la care sunt invitati sa participe toti tinerii dar si persoanele dornice de miscare.

Tot in ziua de sambata, 10 mai , intre orele 10 – 11 va avea loc inaugurarea Pietei Agroalimentare din Comuna Lumina, situata in centrul comunei si care va adaposti, in perimetrul celor 500 de metri patrati construiti, mai multe magazine si 20 de tarabe pentru legume si fructe.

Devenite deja o traditie pentru locuitorii comunei, sarbatorirea Zilelor Comunei Lumina aduce de asemenea si Luptele Tataresti ce se vor desfasura in centrul localitatii.

Va asteptam cu drag !

Print Friendly, PDF & Email