Serviciul de Salubrizare al Comunei Lumina este tot mai aproape de inceperea activitatii. Autoritatile locale din comuna Lumina au achizitionat o noua autoutilitara ce urmeaza sa intre in dotarea celei mai noi structuri aflate in subordinea Primariei Comunei Lumina.

Primarul comunei, Ioan Roman, incearca astfel sa rezolve una din problemele cu care se confrunta localitatea. Activitatea de colectare a deseurilor menajere este efectuata inca de vara trecuta de o firma privata.  Serviciul de gospodarie ce s-a ocupat anterior de colectarea deseurilor menajere s-a confruntat cu mai multe probleme. Mai mult decat atat vechea masina de gunoi avea o vechime de 10 ani si, datorita uzurii, a fost trimisa de mai multe ori in service pentru reparatii.

Mai mult decat atat numarul de gospodarii din comuna a crescut exponential si odata cu ele si cantitatea de deseuri colectate.

Noua autogunoiera achizitionata vine sa ajute la remedierea problemelor, dupa inmatriculare si obtinerea tuturor actelor necesare aceasta urmeaza sa fie folosita de Serviciul de Salubrizare ce urmeaza sa preia in curand activitatea de colectare a deseurilor menajere din comuna.

Print Friendly, PDF & Email