Stimati cetatenti,

In contextul evolutiei pandemiei de COVID-19 si a cresterii incidentei de infectare a populatiei, va supunem atentiei faptul ca au fost adoptate o serie de masuri de către Comitetul Judetean Pentru Situații de Urgență Constanța ce vizează toate localitățile din județ.

Astfel, în conformitate cu HCJSU nr. 143/10.10.2021 , conform art. 5, este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.  Sunt exceptate de la obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise persoanele care desfășoară activități, inclusiv sportive, în mod individual, sau împreună cu persoanele cu care locuiesc.

De asemenea, conform actului menționat, în municipiul Constanța, localitățile Eforie, Techirghiol, Siliștea, Mihail Kogalniceanu și Valul lui Traian este instituită măsura carantinei de noapte, în toate zilele săptămânii. Circulația pe timpul timpul nopții în aceste localități, în intervalul orar 20-5, se va face cu declarație pe propria răspundere, pentru persoanele nevaccinate, sau prin prezentarea Certificatului Verde, pentru persoanele vaccinate.

Citește Hotărârea aici:

Hotărârea nr. 143 din 10.10.2021

Pentru date la zi legate de evolutția COVID-19 consultați: https://www.primaria-lumina.ro/date-la-zi-covid/

Print Friendly, PDF & Email