Primaria si Consiliul Local Lumina au onoarea sa va invite la evenimentul prilejuit de Zilele Comunei Lumina.  Sarbatoarea a devenit deja o traditie si aduce si in acest an artisti de muzica populara, ansambluri folclorice dar si evenimente sportive.

La fel ca si in ceilalti ani, Crosul Primaverii asteapta toti locuitorii dornici de miscare sa participe la intrecerea care anul acesta va consta in doua evenimente. Astfel pe data de 9 mai, incepand cu ora 9:00 va fi organizata cursa de alergare. Maratonul se va desfasura  pe ruta :  capat Strada 22 Decembrie (langa mobila) – Strada Pelican—Strada Mare (Primarie). Vor fi premiati doar cei care vor parcurge intreaga distanta.  Se recomanda tuturor participantilor sa poarte o tinuta adecvata pentru participarea la un astfel de maraton.

Pe data de 10 mai, incepand cu ora 10:00 va fi organizata intrecerea dedicata ciclistilor. Cursa se va desfasura  pe ruta :  Capat str. Morii (unitate militara) – Pod str. Luceafarului—urcare str. Luceafarului (pana la Cimitirul nou) – Str. Cimpului– str. Pelican—Strada Mare (Primarie). Vor fi premiati doar cei care vor parcurge intreaga distanta.  Se recomanda tuturor participantilor sa poarte o tinuta adecvata pentru participarea la o astfel de cursa.

Primaria si Consiliul Local Lumina ii vor premia de asemenea pe locuitorii de onoare ai comunei.

In ceea ce priveste spectacolul artistic, locuitorii comunei vor putea sa ii vada pe scena din centrul comunei pe Gigi Luca si Maria Spinu, Ionut Petreaca si Mihaela Enciu, Sorin Suteu, Cristi Proca, Ion Dragan, Ionut Galani si ansamblul Asteria, Emilia Ghinescu, Elena Platica, Mariana Edulescu, Ion Amititeloaie, Hari Gromosteanu, Marian Cosma Band, Mihai Traistariu precum si ansambluri folclorice.

Primaria si Consiliul Local Lumina invita toti cetatenii comunei sa participe la Sarbatoarea dedicata Zilelelor Comunei Lumina, ce va avea loc in zilele de 9 si 10 mai 20145 in centrul comunei Lumina.

Print Friendly, PDF & Email