Peste 630 de elevi de la Scoala Generala din comuna Lumina au participat azi, 13 septembrie 2010, la deshiderea noului an scolar. In prezenta directorului scolii, doamna Pintilie Tatiana si colectivul profesoral s-au aflat primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru, parintele Coroiu Cristinel, reprezentanti ai Politiei Romane si Consiliului Local Lumina.

Cuvantul de deschidere a apartinut doamnei directoare Pintilie Tatiana care le-a urat bun venit elevilor si parintilor acestora, urandu-le un an scolar cat ma bun, plin de realizari si bucurii.

Dupa discursul acesteia parintele Coroiu Cristinel a fost invitat sa tina o slujba religioasa pentru a-i binecuvanta pe elevi, parinti si profesori.

La invitatia doamnei directoare, domnul primar Dumitru Chiru a adresat cateva cuvinte celor prezenti:
„Speram ca toate eforturile noastre au facut ca Scoala din Lumina sa poata oferi conditiile pentru o calitate buna de invatamant. Vom asigura toate conditiile pentru ca elevii sa isi poata desfasura cursurile fara probleme. Vom cauta ca premiantii din fiecare clasa sa plece in tabere scolare, astfel ca celor mai buni elevi sa le fie recunoscute meritele si astfel ei sa fie model de urmat pentru colegii lor. De asemenea vom incerca sa obtinem fondurile necesare pentru amenajarea unui al doilea teren sintetic de sport.”

[fvplayer src=”http://www.primaria-lumina.ro/wp-content/uploads/2010/09/CLIP0562.flv” width=”600″ height=”400″]

Print Friendly, PDF & Email