SC ECO FIRE SISTEMS SRL, societate cu sediul în comuna Lumina, în parteneriat cu Primăria Comunei Lumina, desfășoară în lunile mai 2024 si noiembrie 2024 o campanie de conștientizare și responsabilizare în ceea ce privește apartanența la un mediu sănătos prin participarea activă la un program de colectare și reciclare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice (DEEE).

Potrivit legii, utilizatorii de echipamente electrice și electronice din gospodăriile particulare au obligația de a colecta separat deșeurile electrice și electronice și de a nu le elimina împreună cu deșeurile menajere nesortate.

Astfel în lunile mai 2024 si noimebrie 2024, în toate zilele de sâmbătă, între orele 9-14, o caravană formată din mijloace de transport și personal specializat în acest sens, aparținând societății ECO FIRE SISTEMS SRL, va colecta gratuit deșeurile electrice și electronice de orice tip, direct de la gospodăriile particulare din localitatea Lumina.

PENTRU PROGRAMARI IN VEDEREA RIDICARII DESEURILOR ELECTRICE SI ELECTRONICE SUNATI LA NUMĂRUL DE TELEFON 0747047495 (Intre orele 8-17)

Print Friendly, PDF & Email