Stimați cetățeni,

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara este beneficiarul Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și de incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, inclus în AXA prioritară 11 din POR 2014-2020, care are drept scop realizarea cadastrului general în 660 de comune, până în anul 2023. Proiectul completează obiectivul PNCCF, prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 ha din 660 UAT-uri situate în zone rurale ale României. Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 euro reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 – cofinanțare de la bugetul de stat.

În acest sens vă informăm că Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta a încheiat contracte de finantare a lucrarilor de înregistrare sistematica a imobilelor pe sectoare cadastrale. În comuna Lumina, asocierea General Survey Corporation și AVA Prime SRL va efectua lucrări de măsurători cadastrale.

Prin proiectul major “Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietătilor în zonele rurale din România” vor fi înscrise GRATUIT în cartea funciară toate proprietățile pe care le detineți.

Daca va aflati intr-una din situatii :
– nu detineti cadastru si intabulare
– aveti cadastru si intabulare, dar planul cadastral a fost avizat de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta in perioada 1999- 2007.
– nu va cunoasteti limitele de teren
– nu mai corespunde limita din teren cu limita din cadastru
– aveti cunostinta de faptul ca aveti un cadastru intocmit eronat.

va rugam sa va inscrieti pentru masuratori cadastrale gratuite pe platforma https://lumina.avaprime.ro/ sau completand un formular la sediul Primariei Lumina, str. Mare nr.170.

Print Friendly, PDF & Email